Reklam
Erdoğan: Anadolu’da yeni bir tarım ve kırsal kalkınma süreci...

Erdoğan: Anadolu'da yeni bir tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarımın ana vatanı olan Anadolu'da yeşil kalkınma ve yerelden kalkınma ilkesiyle yeni bir tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz."dedi.

17 Mayıs 2024 - 20:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "1863 yılından beri Ziraat Bankamız Türk tarımının lokomotifi oldu. Savaş dönemleri dahil ülkemizin yokluk günlerinde bankamız, çiftçinin, esnafın, tüccarın, girişimcinin yanında yer aldı. Üreticilerimizin, insanımızın iliğini sömüren tefecilerin ve faiz lobilerinin pençesine düşmemesi noktasında hayati rol üstlendi." dedi.

Haliç Kongre Merkezi'nde "Sürdürülebilir Tarım ve Tarımda Markalaşma" temasıyla "Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması" programında bir konuşma yapan Erdoğan, Ziraat Bankasının düzenlediği programda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziraat Bankasını tebrik eden Erdoğan, "Tarımda sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği, coğrafi işaretli ürünler ve tarımda markalaşma, tarımın geleceği teması altında yapılan ve yapılacak olan tartışmaların sektörümüz açısından yol gösterici olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Erdoğan, Ziraat Bankasının 160 yılı aşkın süredir çiftçinin ve üreticinin yanında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"1863 yılından beri Ziraat Bankamız Türk tarımının lokomotifi oldu. Savaş dönemleri dahil ülkemizin yokluk günlerinde bankamız, çiftçinin, esnafın, tüccarın, girişimcinin yanında yer aldı. Üreticilerimizin, insanımızın iliğini sömüren tefecilerin ve faiz lobilerinin pençesine düşmemesi noktasında hayati rol üstlendi. Ziraat Bankası dün olduğu gibi bugün de ülkeyi ve milleti önceleyen duruşunu muhafaza ediyor. Ziraat varsa memleketin dört bir yanında ziraat var anlayışıyla Türkiye'nin tarım sektörüne güçlü destek veren bankamızı ve çalışanlarını yürekten tebrik ediyorum."

Ziraat Bankasının sadece kar peşinde koşan bir banka olmadığını vurgulayan Erdoğan, bankanın ihtiyaç duydukları anda çiftçinin, esnafın sanayicinin, tüccarın ve ihracatçının elinden tutan bir kara gün dostu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan İbrahim Yumaklı: Vatandaşlarımız güvenli gıda ile alakalı uygunsuzluk tespit ederse Alo 174 hattını arayabilir
Bakan İbrahim Yumaklı: Vatandaşlarımız güvenli gıda ile...
Bakan Fidan, Kosova'da Türk Temsil Heyeti ve Demokratik Türk Partisini ziyaret etti
Bakan Fidan, Kosova'da Türk Temsil Heyeti ve Demokratik Türk...