Miniklerden güreş turnuvası

Miniklerden güreş turnuvası

Kütahya’da, sivil toplum kuruluşları arasında, 15 Temmuz şehitleri anısına minikler güreş turnuvası düzenlendi.

12 Temmuz 2019 - 11:28 - Güncelleme: 12 Temmuz 2019 - 11:53

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce spor salonunda gerçekleştirilen turnuvaya, kentte faaliyet gösteren Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Semerkand Vakfı ve Anadolu Aile Derneğinin yaz okullarına devam eden ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı.

Müdürlükte görevli güreş antrenörü İbrahim Keser, etkinlikte yaptığı konuşmada, her yıl farklı isimlerle minikler arasında güreş turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Turnuvaya katılımın her geçen yıl daha da arttığını dile getiren Keser, "Bu yıl turnuvamızı 15 Temmuz şehitlerimizi anmaya yönelik düzenliyoruz. Öğrencilerimiz şehitlerimiz anısına güreşecek. 15 Temmuz’u unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı yeniden ifade etmek isterim. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

15 Temmuz gazilerinden Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi milli güreşçi İsmet Eker de o gece yaşadıklarını anlattı.

Turnuva, başarılı olan öğrencilere madalya ile kupalarının verilmesi ve şehitler için dua edilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine başladı
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine...
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız şekilde yürümektedir
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız...