O İKİ ÖĞRETMEN...

O İKİ ÖĞRETMEN...

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, hazine arazisindeki prefabrik yapıyı, imar affından yararlanarak üzerlerine geçirmeye çalıştıkları iddia edilen iki öğretmen, görevden uzaklaştırıldı.

14 Ocak 2019 - 14:53

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, konaklamaları için kendilerine tahsis edilen hazine arazisindeki prefabrik yapıyı, imar affından yararlanarak, üstlerine geçirmeye çalıştıkları iddia edilen iki öğretmenin, geçici olarak görevinden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Yalıkavak'taki bir Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenler B.T. ve F.A., okul yönetimince geçici olarak kendilerine tahsis edilen bitişikteki hazine arazisinde yer alan prefabrik yapıyı, imar affından yararlanarak üzerlerine geçirmek için başvuruda bulundu.

İhbar üzerine, yapı kayıt belgesi almaya çalıştıkları sırada tespit edilen iki öğretmen, Bodrum Kaymakamlığınca geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

Soruşturma başlatılan olayla ilgili müfettiş tayin edileceği kaydedildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine başladı
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine...
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız şekilde yürümektedir
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız...