Senfoni’den Efes Antik Tiyatro’da muhteşem final

Senfoni'den Efes Antik Tiyatro'da muhteşem final

21 Mayıs 2017 - 11:53 - Güncelleme: 21 Mayıs 2017 - 12:00

2016-2017 Konser Sezon'u boyunca dünyada önemli başarılara imza atmış birçok şef ve solisti İzmirlilerle buluşturan İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İzDSO), sezonunu muhteşem bir kapanış konseri ile tamamlayacak. 26 Mayıs gecesi İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve Konak Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek konser Efes Antik Tiyatro’da saat 21.30 ’da başlayacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın şef Alessandro Cedrone yönetimindeki Kapanış Konseri'nde, Cemi'i Can Deliorman'ın şefliğini yaptığı Ankara Devlet Çoksesli Korosu ve solist olarak Dilruba Akgün, Ferda Yetişer, Caner Akın, Mithat Karakelle yer alacak. Konserde Wolfgang Amadeus Mozart’ın görkemli eseri "Requiem” seslendirilecek.

Bu kapanış konserinin biletleri internet üzerinden (www.biletinial.com), Alsancak  ve Karşıyaka D&R’lar ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Gişesi’nden alınabilecek.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakan Ersoy, İtalya Turizm Bakanı Santanche ile görüştü
Bakan Ersoy, İtalya Turizm Bakanı Santanche ile görüştü
Süper Lig'in eski gol kralı Boupendza, hayatını kaybetti
Süper Lig'in eski gol kralı Boupendza, hayatını kaybetti