Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem sonrası tedirgin olanlar, geceyi açık alanlarda geçirmek için yeşil alanlara çadır kurdu, bazıları ısınmak için ateş yaktı.
Depreme karşı güvenli alanlarda bulunmak isteyenler, belediyelerin spor salonlarında, Şişli'de İstanbul Adliyesi'nin yanındaki Abide-i Hürriyet Parkı'nda, Beyoğlu'nda Piyalepaşa Bulvarı'ndaki yol kenarında bulunan yeşil alanlarda ve Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Camisi'nde geceyi geçirdi.
Esenyurt'ta Nazım Hikmet Parkı'nı tercih edenler, burada kurdukları çadırlarda konaklarken, bazıları araçlarında uyumayı tercih etti.
Bazı vatandaşlar ihtiyaçları için kısa süreliğine evlerine girip çıkarken, bazıları sabah saatlerinde de binalara girmedi.
YORUMLAR