ZEYBEKÇİ İZMİR İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK !

ZEYBEKÇİ İZMİR İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK !

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "Bu güzel şehri hak ettiği yere taşımak ve dünyanın sayılı kentleri arasına sokmak için kendi alanlarında uzman yüzlerce kişilik ekibimiz, kanaat önderleri, sanatçılar, bilim insanları, mühendisler, mimarlar, şehir planlamacıları ve en önemlisi de İzmirlinin bizzat kendisiyle projeler hazırladık" dedi.

05 Şubat 2019 - 13:03

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, hazırladıkları projeleri kamuoyuna duyuracak. Zeybekci'nin basın bürosundan yapılan açıklamada, Nihat Zeybekci'nin İzmir için hazırladığı projeleri 7 Şubat Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nihat Zeybekci, hazırlanan projelerin insan odaklı olduğunu vurguladı. Altyapı, ulaşım, çevre, kentsel dönüşüm, istihdam, yatırım konularındaki somut projelerin İzmirlilerin hayatını kolaylaştıracağına inandığını belirten Zeybekci, şunları kaydetti:

"Biz söz verdik mi yaparız. Gönül belediyeciliğini vatandaşımızın da desteğiyle yerine getireceğiz. Aylardır İzmir'in 30 ilçesini karış karış gezerek, halkı dinleyerek ve İzmir'i İzmirlinin gözünden görmeye çalışarak çıktığımız bir yol var. Sosyal medya üzerinden günün 24 saati irtibatta kaldık. İzmirli hemşehrilerimizle sürekli temas halinde olduk. Bu güzel şehri hak ettiği yere taşımak ve dünyanın sayılı kentleri arasına sokmak için kendi alanlarında uzman yüzlerce kişilik ekibimiz, kanaat önderleri, sanatçılar, bilim insanları, mühendisler, mimarlar, şehir planlamacıları ve en önemlisi de İzmirlinin bizzat kendisiyle projeler hazırladık. Onca yılını kaybeden İzmirimiz için altın gibi projelerimiz var. Bunları bazı toplantılarda dile getirdim. Perşembe ise detaylarıyla açıklayacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine başladı
Bahçeli, yaklaşık 2 aylık istirahatin ardından mesaisine...
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız şekilde yürümektedir
Erdoğan: Terörsüz Türkiye ile ilgili süreç planladığımız...